Доктор Биомастер

Партньорство с „Регумед“, Германия

Започва дългогодишното ни партньорство с институт „Регумед“, Германия – създател на световноизвестната апаратура за биорезонансна диагностика и терапия – „BICOM“. Др. Биомастер ООД е официален представител за България. Нашите специалисти прилагат успешно биорезонансната терапия на българските пациенти вече повече от 10 години.

Доктор Биомастер

Философия на компанията

Все повече фармацевти и лекари с различни специалности от цялата страна възприемат философията на нашата компания и се интересуват живо от въздействието на продуктите ни върху имунната система и качеството на живот на своите пациенти.

Доктор Биомастер

Разрастване на екипа на компанията

Понастоящем в компанията работят лекари, фармацевти, медицински представители и други висококвалифицирани специалисти в градовете София, Пловдив, Стара Загора и Бургас.

Доктор Биомастер

Компанията празнува 15 години

Доктор Биомастер ООД празнува 15 години от основаването си, като по този случаи организира няколко социални и благотворителни кампании. Повече информация: – Дарителска кампания на Доктор Биомастер – „Шанс за децата с рак“ – Фирма „Доктор Биомастер“ засади нова гора край София

Доктор Биомастер

Нови билкови продукти

Пускане на пазара на редица известни и изключително полезни за нашите пациенти билкови продукти като: – „Амигдалин“ – „Антистрес“ – „Куркумин x 40” и др.

Доктор Биомастер

Партньорство с „МЕДИХЕМП (MEDIHEMP)“

Започва дългогодишното ни партньорство и официално представителство за България на световно известната марка МЕДИХЕМП (MEDIHEMP) от Австрия. Нашата компания отново става основоположник на нещо напълно ново за България – внос и разпространение на висококачествени продукти от коноп с високо съдържание на изключително полезното и безопасно вещество канабидиол (CBD).

Доктор Биомастер

Основаване на „Общество по лекарствените гъби България“

Основаване на „Общество по лекарствените гъби България“ с Генерален спонсор „Доктор Биомастер ООД“. Понастоящем в Обществото членуват десетки лекари и терапевти от цялата страна.

Доктор Биомастер

Построяване на сградата на компанията в София

Завършване строежа на сградата, която се превръща в основно седалище на компанията в гр. София. Официално откриване на регистриран към БАБХ собствен склад за хранителни добавки с дистрибуция към цялата страна.

Доктор Биомастер

Партньорство с „ЕСИАК (ESSIAC)“

Започва дългогодишното ни партньорство и официално представителство за България на световно известната марка ЕСИАК (ESSIAC) от Канада. Продуктът ЕСИАК носи името на медицинската сестра от Онтарио Рийн Кейс. ЕСИАК се продава с голям успех не само в Северна и Южна Америка, но се счита и за най-известната билкова противоракова смес в целия свят. Повече за […]