TOP PRODUCTS


ИМЮН МОДУЛАТОР
за силна имунна система
90 капс. / 510 mg
110.00 лв.

BUY

ИМЮНИТИ 365
за силен имунитет
120 капс. / 520 mg
38.00 лв.

BUY

КУРКУМИН х40
при възпалителни процеси
60 капс. / 500 mg
55.00 лв.

BUY

ДЕТОКС
за прочистване от вредни агенти
135 капс. / 410 mg
38.00 лв.

BUY

СУПЕР ФОРМУЛА
за сърце и кръвоносни съдове
500 ml
35.00 лв.

BUY

КОГА ДА ПРИЕМАМЕ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ?

Профилактично:

Хранителните добавки са отличен помощник за поддържане на нашето здраве. Благодарение на техния прием си набавяме ценни витамини, минерали и други биоактивни компоненти, които оказват мощна подкрепа на нашия организъм и подобряват неговата защита срещу различни болестотворни патогени. Приемът на хранителни добавки за укрепване на имунната система се препоръчва по време на грипния сезон, когато нашето тяло е уязвимо към вирусни и бактериални инфекции. И не само! Хранителните добавки осигуряват цялостна грижа за нашето здраве и ни помагат да се чувстваме отлично по всяко време на годината.

При здравословни проблеми:

В продуктовата гама на Доктор Биомастер може да намерите богат избор от хранителни добавки за подкрепа в борбата с онкологични заболявания, за пречистване на черния дроб и кръвоносните съдове, както и за цялостно поддържане на здравето на организма.

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ЗА ПОДСИЛВАНЕ НА ИМУННАТА СИСТЕМА

Имунната система представлява съвкупност от молекули, клетки и органи, които са разположени в цялото ни тяло. Тя осигурява първа линия на защита на нашия организъм от различни вредни патогени. Поради тази причина, за да бъдем здрави, е от изключителна важност да поддържаме имунната си система силна.
Др. Биомастер предлага богата гама от продукти, създадени специално за подпомагане нормалната работа на имунната система. В тях са събрани едни от най-полезните природни елементи, които оказват благотворно влияние върху всички системи и органи в човешкото тяло.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ПРОДУКТИТЕ НА ДОКТОР БИОМАСТЕР?

Вече 18 години Доктор Биомастер е един от най-големите вносители на природни имуномодулатори в България. Ние предлагаме на нашите клиенти и пациенти висококачествени природни продукти, произведени под строг качествен контрол и сертифицирани от известни акредитирани лаборатории.
Използваните суровини за получаване на гъбените продукти на Доктор Биомастер са от ПЛОДНОТО ТЯЛО на лекарствените гъби. Това гарантира чистота на продукта и високо съдържание на ценни за здравето гъбени полизахариди.
В кабинетите на Др. Биомастер в цялата страна клиентите могат да направят консултация с опитни лекари-микотерапевти, за да постигнат максимални резултати от приема на нашите продукти.

SUPPORT

ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Лекарите на Доктор Биомастер са преминали през специални обучения с известни лектори от Германия и Русия и са част от „Общество по лекарствените гъби България“. Те изготвят терапевтични протоколи, съчетаващи хранителни добавки и други природни средства, за подсилване на имунната система и подпомагане на борбата с различни здравословни проблеми.
Консултацията се провежда в лекарските кабинети на Др. Биомастер в градовете София, Пловдив, Стара Загора, Варна и Бургас. За консултацията е необходимо да представите медицинска документация, ако имате такава.

БИОРЕЗОНАНСНА ДИАГНОСТИКА

В кабинетите на Доктор Биомастер за биорезонансна диагностика и терапия се работи с няколко немски апарати BICOM OPTIMA. Германският биорезонансен апарат BICOM® предлага високоефективна, безболезнена и напълно безопасна терапия при различни здравословни проблеми.
Уредът BICOM® се бори ефективно с над 90 вида вируси, бактерии, гъбички и други причинители на инфекциозни заболявания. Благодарение на германския апарат може да се определи кои храни, природни продукти и лекарства биха били най-подходящи при индивидуалната терапия на всеки пациент.
Терапията с германския апарат BICOM® помага при отслабен имунитет, инфекции, алергии, заболявания на дихателната система и много други здравословни проблеми.

FAQ

Често много от нас срещат трудности при избора на подходящите хранителни добавки за подобряване на своето здравословно състояние. В продуктовата гама на Доктор Биомастер е описано подробно предназначението на всеки един продукт така, че да може нашите клиенти да направят лесно най-добрия избор за себе си.

За разлика от лекарствените средства, хранителните добавки, които са с напълно природен състав, могат да се приемат за неограничен период от време. Също така, за получаване на максимални резултати, е препоръчително техния прием да бъде за период не по-кратък от шест месеца.

Продуктите, предлагани от Др. Биомастер, са с изцяло природен състав и безопасен профил на употреба. Въпреки това, ако приемате определени медикаменти, препоръчваме консултация с един от нашите лекари, който да Ви насочи към подходящ продукт и приемни дози.

Нашите клиенти имат възможността да се консултират с опитни лекари-микотерапевти, които изготвят терапевтичен протокол, базиран на здравословното състояние на всеки индивидуален пациент.

Нещо повече, когато се касае за сериозен здравословен проблем, консултацията с лекар е силно препоръчителна. Така ще може да сте сигурни, че приемате подходящите хранителни добавки в необходимите дози за получаване на необходимия терапевтичен ефект.

Да! Доктор Биомастер работи с опитни ветеринарни лекари и специалисти, които са винаги насреща да се погрижат за здравето на Вашия любимец.

Лекарствените гъби са едни от най-мощните природни имуномодулатори. Доказано е, че техният прием подпомага имунната система при борбата с редица заболявания и инфекции. Приемът на лекарствени гъби подсилва имунитета и помага за унищожаването на различни болестотворни патогени като вируси, бактерии и гъбички. Нещо повече, виталните гъби са отлично природно средство за поддържане на цялостното здраве на организма.

Когато става дума за екстракт от лекарствени гъби, несъмнено екстрактът от плодно тяло е най-добрият избор. Плодните тела съдържат всички полезни биоактивни компоненти на виталните гъби – минерали (фосфор, мед, цинк и калий), витамини С и D, както и витамини от групата В. Освен това плодното тяло съдържа най-висок процент гъбени полизахариди, които са основните биоактивни съединения на лекарствените гъби.

Биоактивните компоненти в лекарствените гъби доказано подобряват активността на имунните клетки, които се борят с рака. Освен това гъбени полизахариди (бета-глюкани) оказват директен цитотоксичен ефект върху раковите клетки и спомагат за тяхното унищожаване. Лекарствените гъби са адюванти и са сред най-известните природни средства, които се приемат в комбинация с конвенционалните противоракови терапии за подобряване на тяхната ефективност и за намаляване на тежестта на нежеланите странични ефекти от тяхното провеждане.

Лекарствените гъби оказват мощна подкрепа на всички системи и органи в човешкото тяло. Установено е, че техните биоактивни вещества подпомагат борбата с редица здравословни проблеми, включително възпалителни процеси, инфекции, както и автоимунни и невродегенеративни заболявания. Приемът на лекарствени гъби оказва благотворно влияние върху имунната, нервната, дихателната и сърдечно-съдовата система. Виталните гъби са отлично природно средство за поддържане на нашето здраве и за превенцията на много здравословни проблеми.

Blog

We present you Dr. Biomaster blog section. It will provide you with useful information on both conventional medicine and alternative therapies, tips for healthy living, scientific articles, discoveries and innovations.
0