Нашите пациенти са хора, които търсят мнението на специалист относно това как да подобрят здравословното си състояние и да останат здрави, както и такива с онкологични и други тежки заболявания, които търсят допълнително мнение от лекар с познания в областта на природната медицина, който може да предложи различен подход и съвременна и ефикасна комплементарна терапия.

В кабинетите на Доктор Биомастер в цялата страна клиентите могат да направят консултация с опитни лекари-микотерапевти. Компанията работи с висококвалифицирани специалисти, които са преминали специални курсове по натурална медицина с някои от най-добрите микотерапевти от Русия и Германия.

От 2003 година до днес лекарите на Доктор Биомастер изучават задълбочено различни природни терапии, даващи бърз и категоричен резултат по отношение възстановяване на имунитета на онкологично болни пациенти. Благодарение на своя богат опит, нашите лекари са в състояние да предложат на всеки клиент, който води борба с онкологични и други тежки заболявания, индивидуално прецизирана схема, съдържаща процедури за детоксикиране на организма и природни имуномодулатори за възстановяване и подсилване на имунната система.

Индивидуалните терапевтични протоколи за възстановяване на имунитета включват:

  • Приемане на имуномодулатори от лекарствени гъби и билки;
  • Унищожаване на канцерогенните микроорганизми и паразити;
  • Нормализиране на алкално-киселинния баланс;
  • Премахване на психо-емоционалните проблеми;
  • Извеждане на токсините от организма.

Как протича консултацията

Лекарските кабинети на Доктор Биомастер се намират в градовете София, Пловдив и Стара Загора. Можете да се консултирате и с някои от нашите официални представители в градовете Варна, Бургас, Търговище, Русе, Кюстендил, Велико Търново, Шумен и Велинград.

Преди да дойдете при нас за консултация, е необходимо да подготвите медицинските си документи – епикриза, кръвни изследвания, документи от образна диагностика (ако разполагате с такива). По време на срещата между нашия специалист и пациента (или неговия близък) се уточняват оплакванията и техните характеристики (давност, продължителност и т.н.).

Важно е по време на консултацията пациентът да бъде спокоен и открит, за да може лекарят да получи по-обхватна информация относно неговото състояние (придружаващи заболявания и тяхното лечение – актуална медикаментозна и алтернативна терапия, резултати от инвазивни и неинвазивни изследвания, претърпени оперативни интервенции, минали заболявания, наследствена предразположеност, начин на хранене, активност и т. н.).

За нашите лекари няма нищо по-важно от емоционалното и физическо здраве на пациентите и те отделят необходимото време и старание, за да се запознаят с всеки случай индивидуално.

Изготвеният от лекаря протокол се определя на база здравословното състояние на пациента и това, което трябва да се постигне като резултат. Лекарите на Доктор Биомастер проследяват внимателно целия курс на лечение на пациентите и ефективността от неговото провеждане.

Лекарят и пациентът обсъждат методите на терапия, които са най-подходящи в конкретния случай, особеностите на конкретния метод, диетата, която следва да се приложи, както и сроковете, в които трябва да се проведе лечението и интервалите за контролни прегледи с лекаря след това. Ако останат въпроси или неясноти в някой аспект, е желателно въпросите да бъдат зададени на място. Пациентът получава и рецепта с натурални продукти, които може да закупи от физическите обекти на компанията или онлайн.

Желателно е всички препоръки на лекаря да бъдат спазвани стриктно. Молим да информирате лекаря, който Ви е консултирал, ако смятате да промените нещо или искате да използвате паралелно друг алтернативен, природен метод за лечение.

Природната терапия е с продължителност минимум 4 месеца. Необходимо е търпение и постоянство, за да се постигне възможно най-добро повлияване на вашето състояние.

Важно условие, което стои в основата на нашата работа и резултати, е доверието между лекар и пациент.

Продължителност на консултацията?

Продължителността на консултацията с всеки един от нашите специалисти е между 45 и 60 минути. Записването на час предварително е задължително, защото на всеки пациент се отделя специално внимание.

Консултацията с наш лекар в градовете София, Пловдив и Стара Загора струва 25,00 лв.
Заплаща се само първото посещение, като последващите са безплатни за пациента!

Лекарски екип на Др. Биомастер

д-р Дякова

София

Д-р Диана Дякова завършва висше медицинско образование, степен магистър, лекар в МУ, София. Придобива специалност по акушерство и гинекология и репродуктивна медицина в СБАЛАГ Майчин дом. Работи като ординатор в АГ отделение в Перник, продуктов мениджър в София, началник отдел „Медицински контрол“ и експерт медицински дейности в София. Член е на „Общество по лекарствените гъби България“. Ежегодно посещава организираните от обществото семинари, свързани с лекарствените гъби, където обменя опит с останалите лекари – членове на обществото.
Цена: 25 лв.

ЗАПИШЕТЕ ЧАС

д-р Димова

София

Д-р Галина Димова завършва висшето си медицинско образование във ВМИ гр. София през 1986 г. Работи като участъков лекар в СЗС, лекар вътрешно отделение, завеждащ физиотерапевтично отделение. Д-р Димова преминава през курсове по: физиотерапия при белодробни и сърдечно-съдови заболявания, електро-диагностика, лазертерапия, фунготерапия и биорезонансна диагностика и терапия с немската апаратура Bicom®. Участва в семинар, със съдействието на германската фирма Hawlik, за приложението на микотерапията в онкологията. От 2012 г. работи с немските биорезонансни апарати BICOM, които са предназначени за диагностика и терапия. Председател е на „Общество по лекарствените гъби България“.
Цена: 25 лв.

ЗАПИШЕТЕ ЧАС

д-р Евтимова

Пловдив

Д-р Лилия Евтимова завършва висшето си медицинско образование във ВМИ – Пловдив. В 35-годишната си медицинска практика е работила като ординатор в БМП – Пловдив, участъков лекар в Пловдив, GP в Либия – Хомс, лекар в кабинет и отделение в Окръжна болница Пловдив. Специализира Вътрешни болести и близо 20 години работи като ендокринолог в ОРБ – Пловдив. Д-р Евтимова е преминала през двугодишно обучение по хомеопатична медицина. Фитотерапевт. Дългогодишен член на „Общество по лекарствените гъби България“.
Цена: 25 лв.

ЗАПИШЕТЕ ЧАС

д-р Митевски

Стара Загора

В периода май 2013 г.- октомври 2015 г. д-р Митевски работи като RMO (Resident Medical Officer) в различни частни болници във Великобритания. Проявява силен клиничен интерес в областта на микотерапията, фитотерапията и натуротерапията като част от комплексното лечение на пациенти с различни (включително и онкологични) заболявания. Член е на „Общество по лекарствените гъби България“.
Цена: 25 лв.

ЗАПИШЕТЕ ЧАС