Кои сме ние?

  • От 2003 година до днес фирма „Доктор Биомастер“ е най-големият български вносител и производител на продукти от висококачествени лекарствени гъби и билки, използвани за възстановяване имунитета на онкологично болни пациенти.

  • Фирмата предлага някои от най-мощните гъбени и билкови имуномодулатори от Германия, Австрия, Италия, Канада, САЩ и България, съвместими с химио- и лъчетерапия. Те се използват за подкрепа на имунната система на хора и животни, водещи борба с онкологични и други сериозни заболявания.

  • Доктор Биомастер предлага продукти от лекарствени гъби с най-високо качество в Европа и е доайен на микотерапията в България. Фирмата вече повече от 10 години е официален представител на най-големия германски производител на хранителни добавки от лекарствени гъби – Hawlik Gesundheitsprodukte GmbH.

  • От 2016 година Доктор Биомастер произвежда и разпространява на българския пазар продукти, съдържащи КАНАБИДИОЛ (CBD), за грижа за красотата и здравето на нашите клиенти.

  • Нашата компания е с над 20-годишен опит в областта на природната медицина и висококачествените хранителни добавки. Екипът ни се състои от лекари и фармацевти, които са отдадени на своята работа. Доктор Биомастер работи с повече от 30 висококвалифицирани специалисти в страната.

Каква е мисията на Доктор Биомастер?

Мисията на компанията е да предложи на своите клиенти висококачествени природни продукти за грижа за здравето. Нашият екип работи усилено с цел подобряване на своите знания в областта на природните терапии, за да предложи на своите клиенти най-добрите възможности за подобряване на тяхното здраве.

Защо да изберете продуктите и услугите на Доктор Биомастер?

1.
Строг качествен контрол

Доктор Биомастер залага на отличното качество и всички гъбени продукти са произведени от суровина, контролирана от престижната германска лаборатория “Agrolab”. Продуктите с марка Dr. Biomaster се произвеждат от плодното тяло на лекарствените гъби, което ги прави многократно по-ефикасни спрямо тези, получени от гъбения мицел. По този начин гарантираме на своите клиенти продукти с високо съдържание на гъбени полизахариди за получаване на максимални резултати от техния прием.

Продукти от лекарствени гъби на Доктор Биомастер с доказано немско качество

Ние предлагаме природни продукти, които подлежат на строги лабораторни анализи, гарантиращи тяхното качество и безопасност.

  • Лекарствените гъби се отглеждат в екологично чисти райони;

  • Осъществяване на строг качествен контрол;

  • Повишена биоусвоимост;

  • Гарантирани чисти процеси на производство;

  • Суровината е сертифицирана по ISO 22000.

2.
Консултация с опитни лекари

Консултация с лекарите на Доктор Биомастер

За нас няма нищо по-важно от това клиентите ни да получат желаните резултати от приема на нашите продукти. Именно затова Доктор Биомастер предлага консултация с опитни лекари-микотерапевти, които отделят специално внимание на всеки един от своите пациенти.

Лекарите, които са част от екипа на Доктор Биомастер, са преминали специални обучения при някои от най-добрите специалисти по микотерапия от Русия и Германия.

Благодарение на натрупания опит, те са в състояние да предложат на всеки клиент, който води борба с онкологично или друго заболяване, индивидуално изготвен терапевтичен протокол с цел подобряване на тяхното здравословно състояние.

Лекарите на Доктор Биомастер проследяват грижливо всяка стъпка от терапията на своите пациенти.

3.
Информативност

Ние знаем колко е важно нашите клиенти да бъдат информирани. Доктор Биомастер предлага книги с полезна информация за световно известните природни терапии, с които работят лекарите на фирмата.

В нашия блог ще откриете богат набор от статии на важни здравни теми, които засягат алтернативните подходи за подобряване на човешкото здраве.

Книги на Доктор Биомастер

Нашият екип от специалисти е винаги насреща, за да отговори на всеки ваш въпрос и да ви помогне в избора на най-подходящите продукти за грижа за вашето здраве.

Връзка с лекар на Доктор Биомастер