Др. Биомастер ООД

2020
Философия на компанията

Все повече фармацевти и лекари с различни специалности от цялата страна възприемат философията на нашата компания и се интересуват живо от въздействието на продуктите ни върху имунната система и качеството на живот на своите пациенти.

Разрастване на екипа на компанията

Понастоящем в компанията работят лекари, фармацевти, медицински представители и други висококвалифицирани специалисти в градовете София, Пловдив, Стара Загора и Бургас.

2018
Компанията празнува 15 години

Доктор Биомастер ООД празнува 15 години от основаването си, като по този случаи организира няколко социални и благотворителни кампании.

Повече информация:

Дарителска кампания на Доктор Биомастер – „Шанс за децата с рак“

Фирма „Доктор Биомастер“ засади нова гора край София

2017
Нови билкови продукти

Пускане на пазара на редица известни и изключително полезни за нашите пациенти билкови продукти като:
„Амигдалин“
„Антистрес“
„Куркумин x 40”
и др.

2016
Партньорство с „МЕДИХЕМП (MEDIHEMP)“

Започва дългогодишното ни партньорство и официално представителство за България на световно известната марка МЕДИХЕМП (MEDIHEMP) от Австрия.

Нашата компания отново става основоположник на нещо напълно ново за България – внос и разпространение на висококачествени продукти от коноп с високо съдържание на изключително полезното и безопасно вещество канабидиол (CBD).

2014
Разрастване на екипа

Към екипа ни се присъединяват програмисти и други професионалисти от сферата на дигиталния маркетинг.

2013
Основаване на „Общество по лекарствените гъби България“

Основаване на „Общество по лекарствените гъби България“ с Генерален спонсор „Доктор Биомастер ООД“.

Понастоящем в Обществото членуват десетки лекари и терапевти от цялата страна.

Лекарски кабинет и магазин в Бургас

Отваряне на първия лекарски кабинет и магазин на компанията в гр. Бургас.

2011
Построяване на сградата на компанията в София

Завършване строежа на сградата, която се превръща в основно седалище на компанията в гр. София.

Официално откриване на регистриран към БАБХ собствен склад за хранителни добавки с дистрибуция към цялата страна.

2009
Партньорство с „Регумед“, Германия

Започва дългогодишното ни партньорство с институт „Регумед“, Германия – създател на световноизвестната апаратура за биорезонансна диагностика и терапия – „BICOM“. Др. Биомастер ООД е официален представител за България.

Нашите специалисти прилагат успешно биорезонансната терапия на българските пациенти вече повече от 10 години.

Превод и издателство на книгите на д-р Хулда Кларк

След получаване на официалните права, „Доктор Биомастер“ превежда и издава на български език петте книги на д-р Хулда Кларк.

От 2009 г. насам компанията „Доктор Биомастер“ е превела и издала на български език над 10 световно известни книги, свързани със здравословния начин на живот и борбата с рака.

Партньорство с „ЕСИАК (ESSIAC)“

Започва дългогодишното ни партньорство и официално представителство за България на световно известната марка ЕСИАК (ESSIAC) от Канада.

Продуктът ЕСИАК носи името на медицинската сестра от Онтарио Рийн Кейс.

ЕСИАК се продава с голям успех не само в Северна и Южна Америка, но се счита и за най-известната билкова противоракова смес в целия свят.

Повече за продуктите:

Есиак на прах за чай
Есиак на капсули

Лекарски кабинет и магазин в Стара Загора

Отваряне на първия лекарски кабинет и магазин на компанията в гр. Стара Загора.

Лекарски кабинет и магазин в Пловдив

Отваряне на първия лекарски кабинет и магазин на компанията в гр. Пловдив.

Партньорство с „Dr. Clark“

Започва дългогодишното ни партньорство и официално представителство за България на световноизвестната марка „Dr. Clark“.

Доктор Хулда Кларк е американски биолог и откривател. Тя изобретява световноизвестното електронно устройство „Запер“ (Zapper) и противопаразитни протоколи, най-известният от които е протоколът с пелин, карамфил и тинктура от орех.

2008
Партньорство с „DECA Aloes“

Започва дългогодишното ни партньорство и официално представителство за България на световно известната марка DECA Aloes от Италия.

Само тази компания в света има легалното право да произвежда продукт, който носи името на бразилския свещеник Падре Романо Заго (Padre Romano Zago), създал световноизвестната рецепта за борба с рака, която се състои от свежи листа Алое арборесценс, мед и дестилат.

Партньорство с „IL PUCHINO (VON DER WEID)“

Започва дългогодишното ни партньорство и официално представителство за България на известната марка био продукти с Алое арборесценс от Италия – IL PUCHINO (VON DER WEID).

Пускане на пазара на „Имюн Модулатор“

Пускане на пазара на най-известния препарат на компанията – „Имюн Модулатор“ (Immune Modulator) от серията „STRONGEST MUSHROOM MIX”.

Понастоящем този висококачествен гъбен продукт се продава с голям успех във всички европейски държави и е помогнал на хиляди хора да възстановят своето здраве.

2007
Регистрация на препаратите на Хавлик (Германия)

Официална регистрация пред Министерство на Здравеопазването (МЗ) и внос на първите оригинални германски гъбени препарати на „Хавлик“.

Първите български гъбени продукти

В резултат на партньорството ни с „Хавлик“ успяхме да реализираме пускането на първите български гъбени продукти с висококачествена суровина от Германия под серията „FUNGO VITAL”.

2006
Партньорство с „Хавлик Гезундхайтспродукте“

Начало на дългогодишното ни партньорство и официално представителство за България на реномираната германска компания „Хавлик Гезундхайтспродукте“ (HAWLIK Gesundheitsproducte GmBH).

По този начин, „Доктор Биомастер“ става основоположник на нещо напълно ново за България – микотерапията или както се нарича на Изток – фунготерапията, или с други думи: терапията с продукти от лекарствени гъби.

2003
Създаване на компанията

Отваряне на първия магазин за висококачествени билкови продукти и чайове в центъра на София – Руски паметник, като към него се регистрира и лекарски кабинет.

Първоначално служители на компанията са само един фармацевт, един магистър-фармацевт и лекар.

Името на компанията претърпява няколко промени през годините, които се налагат заради разширяване на дейността и разрастване.