С цел постигане на максимално удобство и гъвкавост, фирма „Др. Биомастер“ предлага няколко стандартни възможности за заплащане на продуктите.

1. Плащане при доставка (паричен превод, преди наричан „наложен платеж“) – Тази опция е валидна само за територията на България. Куриерска фирма ще достави стоката, която сте избрали на посочения от Вас адрес, а Вие заплащате директно на куриера стойността на стоката при получаване. Ако стойността на пратката е по-малка от 120 лв., Вие следва да заплатите на куриера и стойността на куриерската услуга.

2. Плащане с банова карта през ВПОС – При завършване на поръчка можете да заплатите с вашата банкова карта директно през сайта.

3. Плащане чрез банков превод – Можете да заплатите заявените от Вас продукти чрез паричен превод по сметка на „Др. БИОМАСТЕР“ ООД. При избора на този метод трябва да имате предвид, че заявката Ви ще бъде изпълнена малко по-бавно, тъй като екипът трябва да се увери, че сумата, отговаряща на стойността на поръчаните продукти, е постъпила по фирмената банкова сметка.

Всички банкови разноски (такси) са за сметка на клиента!

Данните на сметката, към която трябва да преведете сумата, са както следва:

Банкова сметка на Доктор Биомастер в Лева:

Титуляр: DR.BIOMASTER OOD
IBAN: BG22RZBB91551068027003 (BGN)
BIC/SWIFT: RZBBBGSF
Банка: KBC Банк
Адрес на Банката: 1606 гр. София, бул. Тотлебен 5

Банкова сметка на Доктор Биомастер в Евро:

Титуляр Dr. Biomaster OOD
IBAN No. BG63RZBB91551468027008 (EUR)
BIC RZBBBGSF
Bank details KBC Bank
Address of the bank Totleben 5 Str., Sofia 1606, Bulgaria

Важно: За момента не обработваме поръчки от страни извън Европейския съюз.