Баща ми е с рак на белия дроб в 4-та фаза, има метастази (в един прешлен, панкреаса и 2 ребра) и не може да бъде опериран. Като цяло не обичам особено алтернативните методи, да не кажа, че някои неща са съмнителни за мен. Но след като лекар по онкология препоръча да започнем имунотерапия с тези гъби, решихме да ги опитаме.
7.04.2018 | С.
Здравейте! Искам да изкажа благодарнаст на Доктор Биомастер, които лекуваха майка ми с виталните гъби близо 4-5 месеца. Тя е раковоболна и тези гъби ѝ помогнаха. Тя започна да се храни много добре и се чувства добре благадарение на тях. Също така пие и сребърна вода. Лечението е скъпичко, но много помага. Искрено Благодаря. Съжалявам, че обикновените доктори не признават този вид лечение.
14.08.2019 | К.
Продуктите от лекарствени гъби значително улесняват “понасянето” на химиотерапията. Не се наемам да кажа, че лекуват, но със сигурност силно засилват имунните защити на организма срещу болести, за да може сам да се справи. Затова според мен трябва да се взимат с профилактична цел. Както знаем няма панацея, а всеки организъм по различен начин се справя с болестите. Успех и бъдете здрави.
22.09.2020 | П.
Аз съм много доволна. Изказвам специални благодарности на Биомастер за своевременната животоспасяваща помощ, оказана на моя баща. Спаси се от „ножа“ с гъбите рейши и кордицепс. Също искам да вметна за една друга моя заблуда – купих евтини гъби от интернет. Качеството на екстрактите на Др. Биомастер е недостижимо като действие и активни съставки.
3.05.2021 | Р.

Напишете Вашето мнение