Защо не получих потвърждение на поръчката по имейл?

Може би потвърждението на поръчката Ви се озовало в папката за спам?

Ако не сте получили веднага след Вашата поръчка потвърждение по електронната поща, може да сте посочили грешен адрес на електронна поща или процесът на поръчка да не е завършен правилно.

В този случай, моля, свържете се с нашия отдел за обслужване на клиенти. Ще се радваме да Ви помогнем!

Как мога да анулирам или променя поръчка?

Моля, свържете се с нашия отдел за обслужване на клиенти!

Докато Вашата поръчка все още не е опакована, можете да я променяте или да я отмените. Ние се опитваме да изпълним Вашите желания. Моля, имайте предвид, че пакетът може да е бил вече опакован или изпратен. В този случай промени вече не са възможни.

Моля, имайте предвид, че ако се откажете от част от продуктите при вече направена поръчка, която все още не е предадена на куриер, може да се начислят разходи за доставка, ако стойността на поръчката спадне под минималната сума за безплатна доставка.

Ако желаете анулиране, но ние вече сме получили парите от Вас, моля да ни уведомите, по какъв начин искате да получите сумата.

Мога ли по-късно да променя начина на плащане?

Ако сте избрали грешен начин на плащане, моля, свържете се с нашия за отдел за обслужване на клиенти клиенти възможно най-бързо.

Как мога да променя по-късно адреса за доставка?

Ако Вашата пратка вече е била изпратена, отделът ни за обслужване на клиенти ще информира транспортната фирма. Но след това не е гарантирано, че пакетът ще може да се изпрати директно до променения адрес.

Не сте били у дома?

В този случай има няколко възможности: или ще се направи още един опит за доставка, или ще получите известие, че пакета Ви е бил оставен в най-близкия офис на куриера.