Добавете желаните продукти в количката за пазаруване на сайта и следвайте всички инструкции до завършване на поръчката. Всички полета трябва да са надеждно попълнени, за да може поръчката Ви да бъде отразена като валидна. След направата на Вашата поръчка на екрана на компютърa Ви ще се изпише, че поръчката е приета. Обаждане по телефона от наш служител ще получите само в случай, че има проблем с Вашата заявка или ако липсват важни данни като правилно изписано име, телефон или адрес за доставка.

В случай, че поръчката Ви е направена правилно, тя ще бъде обработена и ще Ви бъде изпратена от София до Ваш адрес в рамките на 2 до 3 работни дена за страната (може да отнеме повече за някои населени места). Обаждане или SMS ще получите само от куриерската служба в деня на получаване на пратката. Куриерската служба ще Ви уведоми и за съответната сума по паричния превод (преди наричан „наложен платеж“), която следва да заплатите в същия ден на получаване на пратката.

Поръчки от сайта на стойност над 120 лв. ще бъдат обработвани и изпращани БЕЗПЛАТНО в рамките на страната.

Поръчки от сайта на стойност под 120 лв. ще бъдат изпращани за сметка на получателя. Цената на куриерската услуга, която се извършва от куриерска служба SPEEDY, е 6 /шест/ лева за територията на България.