Фирма „Хавлик“ (Hawlik Gesundheitsprodukte GmbH)

Hawlik - най-големият производител на лекарствени гъби в Германия Фирма „Хавлик“ (Hawlik Gesundheitsprodukte GmbH) е най-големият и реномиран производител на продукти от лекарствени гъби в Германия. Фирмата е със седалище до Мюнхен и съществува от над 35 години. Продуктите й се разпространяват в десетки държави в Европа и по света. Годишно „Хавлик“ инвестират над 500 000 евро за изследвания и проверка на качеството на своите продукти.

Това е първата фирма за производство на хранителни добавки от лекарствени гъби, която получава правото да постави знака на лаборатория „Agrolab” върху продуктите си – знак за много високо качество, който придобиват само фирми, показали безкомпромисно качество на продукцията. Тъй като лабораторията проверява продуктите по най-високите германски норми за качество на храните, всяка отделна партида се проверява за над 500 пестицида, за тежки метали и микробиология. Всеки прах от различен вид гъба минава специален ДНК-анализ, който удостоверява, че на клиента се предлага точно вида гъба, който е показан на опаковката.

Разгледайте продуктите от лекарствени гъби на фирма „Хавлик“

Фирма “Essiac® Canada International”

Фирма „Essiac® Canada International“ с официален представител Др. Биомастер Канадската билкова формула Essiac® е може би най-известният билков продукт в Северна Америка за възстановяване имунитета на тежко болни хора. Формулата била открита през 1922 г., когато една пациентка разказва на медицинската сестра Рийн Кейс (Rene Caisse) своята необикновенна история как е победила сериозна болест.

Медицинската сестра решава да провери и използва рецептата, като я нарича със собственото си фамилно име, изписано отзад напред. В желанието си да помогне на неизлечимо болни хора, Рийн Кейс започва да стопанисва собствена клиника на ул. Доминьон в гр. Брейсбридж, Онтарио, Канада, където на пациентите се предлага билковият чай Essiac®.

Сестра Кейс успява да помогне на стотици и хиляди хора по време на своя живот. Днес признателните жители на града са й издигнали мемориален паметник като знак на благодарност към жената, спасила хиляди хора. За съжаление има много опити да се фалшифицира продукта Essiac® днес. Множество фирми в интернет твърдят, че са добавили повече билки в своята „подобрена“ формула или че са създали „по-добър Есиак“. Всички тези твърдения са фалшиви и неверни.

Канадската фирма „Essiac® Canada International“ е единствената компания, който има законното право да използва името Essiac®, което е регистрирана търговска марка в Канада. Доверявайки се на тази фирма, вие купувате същия вид продукт Essiac®, който сестра Рийн Кейс е предлагала на своите пациенти в своята клиника преди 86 години.

Фирма “Др. Биомастер” е официален представител на фирма “Essiac® Canada International” за България.

Разгледайте продуктите на Фирма „Essiac® Canada International“

Фирма „Дека Алое Арборесценс“ (Deca Aloe Arborescens S.r.l.)

Фирма „Дека Алое Арборесценс“ (Deca Aloe Arborescens S.r.l.) Фирма „Дека Алое Арборесценс“ (Deca Aloe Arborescens S.r.l.) е италианска компания, която произвежда широка гама от хранителни добавки и козметични продукти, съставени главно от екстракт на разстението Алое Арборесценс. Екстрактът от Алое Арборесценс в съчетание с други специални съставки гарантират високото качество на продуктите на фирмата, които се изпозват в цяла Европа за подобрявне на здравословното състояние и красота на човека.

Алое Арборесценс е растение, известно със своите уникални свойства, свързани с подобряване дейността на стомашно-чревната система, нейното прочистване и ребалансиране на обмяната на веществата в организма. Най-известният продукт на фирмата е създаден по прочутата рецепта на бразилския свещенник Падре Романо Заго и представлява натурален сок от Алое Арборесценс, смесен с акациев мед.

Разгледайте продукта от Алое Арборесценс на фирма „Дека Алое Арборесценс“