Събития
Доктор Биомастер

Фестивал на културата и здравето

Дата и място на провеждане:

На 30 септември и 1 октомври в Експозиционен център “Флора” в гр. Бургас (до брега на морето, в Приморски парк) ще се проведе фестивал на културата и здравето.Виж на картата

Проектът се организира със съдействието на Община Бургас.

Покана за фестивал на културата и здравето, с участието на “Доктор Биомастер”

За осъществяването на този проект внимателно са подбрани и поканени едни от най-квалифицираните специалисти по холистични терапии за здраве, приложна психология, модерни и древни учения за тялото и духа. Всеки от присъстващите ще има възможността да чуе лекции както за подобряване на здравословното си състояние, така и за личностното развитие и да се докосне до произведенията на някой от лекторите.

Събитието ще има няколко насоки. Една от тях е “Себепознание – Дух, Душа и Тяло, Алтернативни методи на лечение”. В тази част от фестивала ще вземе участие д-р Желязкова – специалист по натурална медицина от гр. Бургас.

На 01 октомври 2016 г. (събота) от 14:30 часа в Експозиционен център „Флора”, тя ще изнесе изключително интересна лекция на тема „Природни методи в борбата с рака“.

На присъстващите ще бъде поднесена информация за отличните резултати, които са постигнати при онкоболни пациенти, както и ще бъдат представени примери от практиката.

Като гости ще присъстват двама пациенти, на които натуралната терапия е помогнала да се преборят с рака. Посетителите ще могат да разговарят с тях и да им задават въпроси.

Поканени на лекцията са всички онкоболни пациенти от Бургас и околността, техните близки и приятели, както и всички, които се интересуват от природната медицина.

За повече информация: тел. 0878 780 302

Входът е свободен.

Очакваме Ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *