Събития
Доктор Биомастер

Фестивал Здравей Здраве

Дата и място на провеждане:

Събитието ще се проведе на 8-ми и 9-ти април 2017 г. в Културен дом „Борис Христов“, гр. Пловдив.Виж на картата

Фестивал „Здравей Здраве“, с участието на Доктор Биомастер

На 8 и 9 април 2017 г. фирма Др. Биомастер взе активно участие в осмото издание на фестивала за здравословен начин на живот “Здравей здраве” в гр. Пловдив. Началото на този форум е поставен още през 2010 година, а това издание се проведе под мотото “Даровете на земята”.

Фестивалът популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве. Желанието на организаторите е да се създаде информираност и да се провокира интереса на хората към здравословния начин на живот, да се представи широка гама от естествени начини за възстановяване на здравето и за предотвратяване на заболявания, да се стимулира използването на здравословни стоки и услуги, както и да насърчи специалисти и експерти да представят методи с доказана ефективност и безопасност.

Фестивалът е трибуна на холистични лекари, консултанти, лектори, терапевти и други, които представляват един впечатляващ и завладяващ свят в полза за здравето. Тази година консултантите на фирма Др. Биомастер имаха честта да бъдат част от това прекрасно събитие!

Снимки от проведения фестивал „Здравей Здраве“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *