Събития
Доктор Биомастер

Изложение за красота и здраве

Дата и място на провеждане:

Изложението ще се проведе на 13-ти, 14-ти, 15-ти и 16-ти октомври от 10:00 – 20:00 часа в Ring Mall – гр. СофияВиж на картата

Изложение за красота и здраве, с участието на Доктор Биомастер

На изложението ще присъстват различни здравни институции, клиники, лаборатории за диагностика, фармацевтични предприятия, центрове за алтернативна медицина и др.

В рамките на изложението ще се постараем да Ви предоставим персонална консултация и своето експертно мнение за продукти и услуги от сектора на природната медицина!

Всеки посетител на щанда ни по време на изложението ще получи специални отстъпки, ваучери и ще може да участва в лотарията за подарък от нас!

Защо е важно да посетите щанда ни?

През четирите дни на изложението от четвъртък до неделя от 18:30 часа вечерта на територията на изложението в Ring Mall – гр. София ще изнесем презентация със заглавие:

“Възстановяване на имунитета на онкологично болни с продуктите на фирма Др. Биомастер”

Презентацията ще бъде водена от г-н Гочо Гочев – управителя на фирмата и ще е с продължителност около 30 мин.

Каним всички заинтересовани да ни посетят и да чуят лекцията!

Освен това, на нашия щанд ще ви представим висококачествени билкови тинктури, био- и натурални продукти за здраве и някои „супер храни“.

Ще имате възможност на място да опитате някои от продуктите и да получите експертна консултация. На най-бързите ще подарим и специална мостра от изцяло натурално масло за тяло, произведено от висококачествени етерични масла, което премахва нервното пренапрежение и стреса.

Къде се намира нашия щанд?

Виж картата

Входът е свободен. Очакваме Ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *