Събития
Доктор Биомастер

Фестивал на културата и здравето

Дата и място на провеждане:

Фестивалът ще се проведе на 17-19 май 2018 г. от 10:00 ч. до 20:00 ч. и 20 май 2018 г. от 10:00 ч. до 14:00 ч. на площад Тройката в гр. Бургас.

На нашия щанд с номер 7 А ще присъстват нашите специалисти – лекари и натуропати, които ще Ви демонстрират продуктите, с които работим. Ще може да направите поръчки и да се възползвате от предвидените намаления.Виж на картата

Фестивал на здравето и спорта – „СПОРТ ФЕСТ“ с участието на Доктор Биомастер

Идеята на фестивала „SPORT FEST” е да демонстрира различните възможности за спорт, които се предлагат в града и да Ви насочи към най-правилния за вас. Освен това ще бъдат представени и много ефикасни техники, продукти и услуги за поддържане на Вашето здраве и добър тонус.

За целта ще има изградена голяма сцена и множество спортни зони, ще можете да се запознаете с треньорите и представителите на клубове в областта. Ще се проведат редица демонстрации на живо и много спортни съревнования с награди. Специално за най-малките ще има специално обособена зона за детски спортни занимания.

Ще се проведат турнири по баскетбол, канадска борба, лека атлетика, турнир от националния шампионат по стрийт фитнес с подкрепата на Йордан Йовчев и много други предизвикателства с награден фонд, в които всеки е добре дошъл да се включи.

Освен спорт на фестивала „SPORT FEST” ви очакват много изложители, които ще ви запознаят с най-доброто за балансирания и здравословен начин на живот. Специалисти ще измерват здравни показатели. Ще откриете много любопитни практики и съвети, био храни, хранителни добавки и напитки, спортни дрехи и аксесоари, натурална козметика, много други полезни продукти и услуги насочени към поддържане на най-добро здраве и тонус за всички нас.

“SPORT FEST” има и благотворителен характер.

Очакваме ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *