Събития
Доктор Биомастер

Фирма „Доктор Биомастер“ засади нова гора край София

Като част от социалните инициативи, в които избрахме да участваме тази година по повод 15-та годишнина от основаването на компанията, на 27.10.2018г. екипът на „Доктор Биомастер“ се включи в инициативата на Столична община „Новата гора на София“ (novatagora.bg).

В съботния ден екипът ни успя да засади над 200 фиданки на ароматни дръвчета от вида липа и акация в района на ж.к. Суходол. Засаждането през целия ден бе ръководено от директорите на компанията – г-н Гочо Гочев и Делян Гочев.

Сърдечно благодарим на Столична община за отличната организация! Благодарим и на всички доброволци, които се включиха заедно с нас!

Екипът ни от здравни специалисти би искал да обърне внимание на факта, че сред най-честите рискови фактори за поява на рак на белия дроб при пациентите са тютюнопушенето, замърсяването на въздуха с фини прахови частици, някои химикали, радиацията, азбестът, радонът и др. За да се борим с това заболяване на първо място ни е нужен чист въздух, който все по-рядко се открива в столицата. Ние от “Доктор Биомастер” сме щастливи, че имахме възможност да подкрепим тази инициатива и вярваме, че подпомагайки природата и грижейки се за нея, ние подпомагаме здравето на бъдещите поколения!

Екипът ни ще продължи да се бори за по-зелена природа и да участва и в други подобни екологични събития за в бъдеще. Вие също може да станете част от нашите инициативи и ни помогнете в борбата към по-зелена природа, която да оставим на бъдещите поколения!

Снимки от проведената инициатива на „Доктор Биомастер“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *