Събития
Доктор Биомастер

15 години Др. Биомастер

На 30-ти юни 2018 година Dr. Biomaster отбелязва 15 години от основаването си!

За този период компанията успя да наложи в България микотерапията (терапия с лекарствени гъби) – древна наука от Азия, и съвместно с Германското общество по Микотерапия обучи десетки специалисти от цялата страна как да работят с широкоспектърните екстракти и прахове от лекарствени гъби!

Повече от 15 000 пациенти са се възползвали от нашите услуги през годините.

През изминалата 2017 година отново станахме основоположник на нещо ново – за първи път в страната успяхме да наложим терапията със CBD /канабидиол – екстракт от коноп/ на лидера в Европа – Medihemp.

15 години „Др. Биомастер“

Петнадесет години ние се стремим да налагаме високи стандарти в природната медицина и да спомагаме за развитието на натуропатията в България, като поставяме сигурността и здравето на пациентите на първо място. Нищо от успеха ни не би било възможно без чудесните специалисти, които работиха с нас през годините! Бихме желали да изкажем специални благодарности на екипа ни в момента: д-р Димова и д-р Дякова от София, д-р Евтимова от Пловдив и д-р Митевски от Стара Загора. Благодарим Ви, колеги! Едно от нещата, които ежедневно изпълват служителите на фирмата с гордост и удовлетворение е, че Dr. Biomaster дава възможност на пациентите в България да се консултират с такива прекрасни лекари-натуропати и да се възползват от възможностите, които природната медицина предлага!

15 години Др. Биомастер - промоция

Днес, десетилетие и половина по-късно, нашите специалисти могат да се похвалят и с това, че през годините помогнаха в разработването на над 25 висококачествени природни препарата под бранда на Dr. Biomaster, които дават забележителни резултати. Безкомпромисното качество на нашите продукти е в основата на успеха ни в борбата дори със сериозни заболявания като Алцхаймер, мултиплена склероза, рак, диабет, сърдечно-съдови и множество инфекциозни заболявания.

В чест на петнадесетата ни годишнина, тази седмица (до 03.07 включително), всички наши клиенти могат да се възползват от намаление от 15 % на всички продукти с марката Dr. Biomaster!

Виж продуктите тук

Dr. Biomaster пожелава на всички свои приятели, колеги и пациенти много здраве и успехи!

Благодарим Ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *