Събития
Доктор Биомастер

Дарителска кампания - Шанс за децата с рак

„Доктор Биомастер“ (Dr. Biomaster) съществува от 2003 година и вече 15 години работи неуморно за здравето на пациентите. Неслучайно редица от най-реномираните компании за природна медицина от Германия, Италия, Австрия, Холандия, Канада и САЩ са се доверили точно на нас да ги представляваме за България.

Служители на фирмата ни са 5 български лекари – натуропати. Заради професионализма на нашите служители и лекари и заради чистотата и високата концентрация на активни вещества в нашите продукти, ние имаме хиляди доволни клиенти в цяла Европа.

През 2018 година фирма Dr. Biomaster отбелязва своята 15 годишнина, като на 15 септември започва кампания с цел подкрепа на децата с рак в България!

В световен план, септември е месецът за повишаване осведомеността по отношение на онкологичните заболявания при децата.

Дарителска кампания на Доктор Биомастер – „Шанс за децата с рак“

Имюн модулатор - продукт за повишаване на имунитета

В тази връзка, компанията ще дари 15% от продажбите за периода 15.09.2018 – 15.10.2018 г. на продукти с логото на Др. Биомастер за закупуване на апарат – инфузомат за Клиника по клинична хематология и онкология в УМБАЛ “Царица Йоанна – ИСУЛ” – гр. София.

По случай кампанията “Доктор Биомастер” ще предлага в продължение на 1 месец безплатни консултации на родителите на онкоболни деца в кабинетите в страната.

Защо кампанията на Доктор Биомастер е толкова важна?

Ракът е на второ място сред причините за смъртност, а броят на заболелите всяка година тревожно нараства. Статистиката отбелязва рязко покачване на процента на децата с ракови заболявания както по света, така и у нас. По последни данни в световен мащаб всяка година около 200 000 деца са диагностицирани с рак, като 20% умират от коварната болест поради липса на средства и квалифицирана медицинска помощ.

В България има много проблеми, свързани с лечението на онкохематологичните заболявания при децата. Но въпреки всичко, децата се борят упорито за живота си и успяват да преодолеят болката, невъзможността да се занимават с любимите ежедневни неща, да ходят на училище и да се срещат с приятелите си. Много често те са по-силни от нас!

Доктор Биомастер реши да дари средства за подкрепа точно на тази така уязвима група, защото децата са нашето истинско богатство и обществото е длъжно да се грижи за тях!

Символ на кампанията

Символ на дарителската кампания на Доктор Биомастер - златна панделка

Както и при други болести, онкологичните заболявания при децата също си имат международен символ – ЗЛАТНАТА ПАНДЕЛКА.

Златото е скъпоценен метал, а нашите деца са безценни!

Какво трябва да знаем по отношение на онкологичните заболявания при деца?

Нека ние, обществото, да се научим да не приравняваме децата към “малки възрастни”.

Детският рак е различен от рака при възрастните и се нуждае от специфично лечение.

Необходимо е децата, диагностицирани с рак да получават най-доброто лечение, от което се нуждаят.

Необходимо е в болничните звена да са добре оборудвани с необходимата техника за провеждане на нужното лечение!

Необходимо е също така да има повече отделни болнични звена и мултидисциплинарни екипи за педиатрична грижа за децата с онкохематологични заболявания.

Лечението и грижите за детския рак изискват цялостен интердисциплинарен екип, който да осигури не само медицинско лечение и допълваща терапия, но и психосоциална подкрепа за детето и цялото семейство.

Кампанията на „Доктор Биомастер“ цели от една страна – повишаване на осведомеността относно рака в детска възраст и от друга – изразяване на подкрепа към децата и юношите, борещи се с болестта, оздравелите и техните семейства.

Екипът на „Доктор Биомастер“ напълно разбира трудностите, пред които се изправят децата и техните семейства по време на лечението и след това и желае на всички повече сили и смелост в борбата!

Какъв апарат ще бъде закупен с дарените от “Доктор Биомастер” средства?

Infusomat fMS - дарение от Доктор Биомастер

Кампанията на Доктор Биомастер има за цел закупуването на Infusomat fMS, производство на “Б. Браун Мелзунген” АД, Германия.

INFUSOMAT® fmS (Инфузионна помпа) е електромедицинско устройство, което използва електромеханични сили за вливане на интравенозни разтвори чрез използване на перисталтична линейна система. INFUSOMAT® fmS е многофункционална помпа, чрез която могат да се прилагат всички видове лекарства, както и кръв и кръвни продукти (това не причинява хемолиза). Също така се използва за интравенозно или ентерално хранене, той може да се използва и за наблюдение на венозна пропускливост или измерване на централното венозно налягане.

ПОДКРЕПЕТЕ „ДОКТОР БИОМАСТЕР“ В КАМПАНИЯТА ЗА ДЕЦАТА, ЧИИТО ЖИВОТ Е БИЛ ДОКОСНАТ ОТ РАКА!

ДА ИМ ПОМОГНЕМ ЗАЕДНО – ЗА ПО-ДОБЪР ШАНС!

Повече информация за кампанията, както и за фирма „Доктор Биомастер“ може да научите на сайта: www.drbiomaster.com и на тел.: 0878 780 302

За повече информация от света на природната медицина, последвайте нашата Фейсбук страница: facebook.com/DrBiomaster

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *