Събития
Доктор Биомастер

Цветен базар „Флора Есен“

Дата и място на провеждане:

От 11 до 14 октомври, между 10 и 19 часа в Експозиционен център „Флора“ ще се проведе четвъртото издание на цветния базар „Флора Есен“.Виж на картата

Вътрешният двор ще бъде изпълнен с прекрасни сезонни цветя. На събитието ще присъстват производители и вносители на цветя от цялата страна.

Цветен базар „Флора Есен“ с участието на Доктор Биомастер

По традиция на базара ще има обособени зони за био продукти. Така освен, че можете да се насладите на красотата на цветята и да почерпите идеи за украса на дома, градината и офиса, ще можете да получите професионални съвети за приложението на натурални продукти за здраве.

На нашия щанд ще присъстват нашите специалисти – лекари и натуропати, които ще Ви демонстрират продуктите, с които работим.
Ще може да направите поръчки и да се възползвате от предвидените намаления.

Освен това организаторите са подготвили томбола и един от посетителите на Цветен базар „Флора Есен“ ще спечели богата кошница с ароматни есенни цветя, луковици и пчелни продукти.

За да участвате в томболата само трябва да посетите изложението в периода 11 – 14 октомври 2018 г. и да попълните флаер с име и телефон за контакт.

Победителят ще бъде изтеглен на 14 октомври и обявен в страницата на Експозиционен център „Флора“, Бургас.

Ще Ви очакваме!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *