Събития
Доктор Биомастер

7 АПРИЛ - СВЕТОВЕН ДЕН НА ЗДРАВЕТО С МОТО „ДА ПОБЕДИМ ДИАБЕТА“

Международният ден на здравето се чества от 1950 г. Датата е избрана с основаването на Световната здравна организация през 1948 г. По традиция от 6 февруари 1964 г., у нас денят се чества и като Ден на здравния работник – празнуват всички работещи в сферата на здравеопазването.

Световният ден на здравето е глобална инициатива, която приканва всички – от световните лидери до хората във всички страни, да се фокусират върху едно здравно предизвикателство със световна значимост.

Всяка година мотото на празника е различно и акцентира върху приоритетна тема, с която е ангажирана Световната здравна организация. Мотото тази година е:

„Да победим диабета: Увеличаване на превенцията, засилване на грижите и контрола над диабета“.

Основните цели на кампанията по случай Световен ден на здравето през 2016 година са да се повиши осведомеността за покачването на броя на случаите на диабет сред населението, да предизвика поредица от конкретни, ефективни и достъпни действия за справяне с диабета и снижаване на негативните последици от болестта сред децата и по-специално в страните с ниски и средни доходи.

Около 350 милиона души по света имат диабет, но тази негативна статистика вероятно ще се увеличи повече от два пъти през следващите 20 години.

В тази връзка, представяме на Вашето внимание продукта “Диафунги”!

Диафунги

Диафунги


Това е един изцяло натурален продукт, който подпомага функцията на панкреаса и регулацията на нивата на кръвната захар. Продуктът “Диафунги” съдържа балансирана смес от азиатските лекарствени гъби Копринус, Мейтаке и Шиитаке. Тези лекарствени гъби демонстрират активност при контрола на високата кръвна захар, както и анти-диабетни свойства при клиничните тестове. Само сега, до 11 април 2016 г. вземете продукта с 20% отстъпка на цена 16 лв. (с ДДС) от нашия онлайн-магазин.

Виж повече за продукта

Immunity 365

Имюнити 365


Препаратът “Immunity 365” съдържа смес от азиатските лечебни Рейши, Шиитаке, Агарикус, Мейтаке и Кордицепс. Всяка една от тези лечебни гъби има доказано действие в посока подкрепа на имунната система. Продуктът успешно побеждава пролетната умора и оказва витализиращ ефект върху всички органи и системи на тялото! Тъй като това е един изцяло натурален препарат, той няма никакви странични действия и може да се приема за засилване на имунитета както от деца, така и от възрастни. Само сега, до 11 април 2016 г. вземете продукта с 20% отстъпка на цена 28 лв. (с ДДС) от нашия онлайн-магазин.

Виж повече за продукта

Най-добрата смес от гъбени прахове на лекарствени гъби

Най-добрата смес от гъбени прахове на лекарствени гъби


Най-добрата смес от гъбени прахове на лекарствени гъби. Превъзходно качество. Продуктът е съставен от десетте най-известни и използвани лекарствени гъби: Агарикус Блазей, Шиитаке, Мейтаке, Кордицепс, Рейши, Кориолус, Херициум, Полипорус, Аурикулария, Копринус. Действа благоприятно на всички органи и системи в човешкото тяло. Само сега, до 11 април 2016 г., вземете продукта с 20% отстъпка на цена 28 лв. (с ДДС) от нашия онлайн-магазин.

Виж повече за продукта

Детокс

Детокс формула


Продуктът “Детокс формула” подпомага естествените прочистващи функции на организма, спомага за нормалната обмяна на веществата и допринася за поддържане нормалната концентрация на холестерола в кръвта.
Препоръчва се при вредни производства, тютюнопушене, злоупотребяване с нездравословни храни. Само сега, до 11 април 2016 г., вземете продукта с 20% отстъпка на цена 28 лв. (с ДДС) от нашия онлайн-магазин.

Виж повече за продукта

Др. БИОМАСТЕР Мигра Тинктура

Др. БИОМАСТЕР Антистрес


“Др. БИОМАСТЕР Антистрес” е хранителна добавка, която способства за намаляване на нервното напрежение, стреса, чувството за тревога и безпокойство и провокираните от тях главоболие и безсъние. Само сега, до 11 април 2016 г., вземете продукта с 20% отстъпка на цена 11,60 лв. (с ДДС) от нашия онлайн-магазин.

Виж повече за продукта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *